KO JE ZAPRAVO BIBA? Udala se za USPEŠNOG CRNOGORCA i žive kao "BUBREG U LOJU": O njoj se svašta ŠUŠKALO, a ovo...
Biba Alibabić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

saznalo se

KO JE ZAPRAVO BIBA? Udala se za USPEŠNOG CRNOGORCA i žive kao "BUBREG U LOJU": O njoj se svašta ŠUŠKALO, a ovo...

Malo ko zna ko je njegova zanosna supruga, ali svi znaju da mu tast drži pola Crne Gore

Objavljeno: 11:08h

Olivera Biba Alibabić je sve češće na gradskim dešavanjima kako se udala za poznatog i uspešnog pevača Danijela Alibabića.

Danijel je nekada imao buran ljubavni život, a onda je sa njom pronašao svoju mirnu luku. Verujemo da svi pamtite njegovu vezu i brak sa Jovanom Nikolić, kao i još burniji razvod, a Biba je uspela da mu srce ukrade posle tog neprijatnog iskustva.

Ono što malo ko zna jeste da su Danijel i Biba bili već ranije u vezi, pa raskinuli, a nakon nekoliko godina pauze, svoju ljubav su potom obnovili 2020. godine.

1 / 4 Foto: Lazar Kovačević

Venčali su se 2022. godine, a gala svadbeno slavlje su napravili na obali Kotora, gde su se pred najbližim ljudima zavetovali na večnu ljubav.

Danijel i Biba imaju dvoje dece, sina i ćerku. Biba inače ima veliku devojčicu iz prethodne veze.

Ono što je zanimljivo je da je Bibin otac čuveni crnogorski biznismen Vesko Barović. On je inače jedan od najbogatijih Crnogoraca, a često znaju da kažu da "drži pola Crne Gore".

U spotu za Danijelovu pesmu „Ona je“ pojavljuju se i najbliži članovi porodice njegove supruge, između ostalog i Bibin otac.

Imaju dvoje dece
Imaju dvoje decefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Svi me pitaju samo kako si uspeo da ubediš svog tasta da se pojavi u tvom spotu. On je prihvatio odma jer ga je moja supruga pitala da li želi i da bi ona volela da se on pojavi u spotu - rekao je pevač i dodao:

- Ceo spot smo hteli da bude na temu koncepta naše priče i sama ta scena gde se on pojavljuje je scena gde otac dovodi i predaje svoju ćerku i stvara novu porodicu. Meni je to emotivno, a vidim da su i ljudi tako to videli.

Biba i Danijel su nedavno bili na jednom gradskom dešavanju, a oboje su izgledali savršeno. Biba je za ovu priliku odabrala crnu kombinaciju, dok je pevač imao zanimljivo teget odelo.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

02:12

Danijel Alibabić - Ćerka je poseban dar od Boga

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.